MEGOLDÁSAINK

ELÉRHETŐ SZOLGÁLTATÁSAINK


Habár fő profilunk az akvárium tervezése-beüzemelése és karbantartása, rengeteg egyéb szolgáltatással állunk kedves ügyfeleink szolgálatára. Az továbbiakban részletesebben is tájékozódhat ajánlatainkról. Válasszon a tevékenységeink menüpontokból.


AKVÁRIUM TERVEZÉS ÉS KIVITELEZÉS

Nem minden esetben tudja a kedves megrendelő mit is szeretne valójában, igényli, hogy egy kicsit segítsék fantáziáját. A rengeteg általunk tervezett és üzembe helyezett akvárium a garancia arra, hogy közösen kitaláljuk, mi tetszene Önnek a leginkább. Kollégánk egy (Budapesten) ingyenes felmérés során segít megválasztani az akvárium számára legoptimálisabb helyet, segít a növények dekorációk és természetesen a halak kiválasztásában is.

Elsősorban irodáknak, éttermeknek javasoljuk azt az opciót, hogy egy megadott keretösszegből készítjük el az általunk minden szempontból legmegfelelőbbnek ítélt akváriumot.

Ha már megvan a konkrét elképzelés, profi csapatunk (üvegesek, lakatosok, asztalosok, villanyszerelők stb.) gondoskodik a minőségi kivitelezésről.

ÁLLAT- ÉS NÖVÉNYTELEPÍTÉS

Az összes élőlény érzékenyen reagál a környezet változásaira nem is kellenek szélsőséges körülmények ahhoz, hogy a hal elpusztuljon a növény tönkremenjen a szállítás-telepítés során.

A díszhalak szakszerű szállításához többek közt megfelelő hőtartó dobozokra, stressz-oldó kemikáliákra van szükség. Ne kockáztasson, bízza szakemberre halai életét, és mi garantáljuk, hogy a halak épségben átvészelik a viszontagságokat.

Hogy a növények is túléljék a költözést, a kereskedelemben használatos konténerből és gyapotból óvatosan kiemelt növényt meg kell tisztítani, gyökereit vissza kell vágni és öreg levelit el kell távolítani. Ne kockáztasson, bízza szakemberre növényei életét, és mi garantáljuk, növényei üde zöld levelekkel és erőteljes növekedéssel hálálják meg a gondoskodást.

AKVÁRIUM ÁTÉPÍTÉS, ÁTHELYEZÉS

Ha megunta régi akváriumát, és új designt szeretne kialakítani vagy csak egész egyszerűen költözködik, bízza ránk a komoly feladatot.

A megfelelő szakember gárdával felvonulva minden technikai felszerelést biztosítva átépítjük a medencét az Ön igényeinek megfelelően. Szinte egyedülálló módon régi megunt vagy verekedős halait is elvisszük, és új otthont keresünk nekik. (Nálunk garantáltan nem a lefolyóban végzi kis védence!)

Költöztetésnél nem csak a fuvarról gondoskodunk, de egyúttal teljesen megújítjuk medencéjét: megtisztítjuk a tereptárgyakat, visszavágjuk növényeit, átmossuk a talajt, és gondoskodunk arról is, hogy az akvárium régi vizéből is kerüljön az áthelyezett medencébe ezzel is elősegítve annak biológiai stabilitását.

KARBANTARTÁS, TISZTÍTÁS ÉS FELÜGYELET

Ahhoz, hogy egy akvárium esztétikai színvonala mindig azonos legyen, rendszeresen el kell távolítani belőle az etetés és a halak emésztése során keletkezett káros anyagokat. Ha ez nem történik meg, azok előbb-utóbb olyan szinten halmozódnak fel, hogy a rendszer összeomlik és lakása dísze bűzölgő mocsárrá változik.

Célunk olyan komplett service csomag megalkotása volt, hogy a tulajdonosnak a halak etetésén kívül semmi dolga se legyen az akváriummal. A megfelelő szakembergárdát felvonultatva gondoskodunk minden karbantartási feladatról a részleges vízcserétől kezdve az alga eltávolításán át a halak egészségi állapotának felméréséig.

HALGYÓGYÁSZAT

Ahogy Murphy törvénye kimondja: "ami elromolhat az el is romlik", úgy ami él az megbetegedhet.

A halak betegségeinek diagnosztizálása egyáltalán nem könnyű feladat, és ha sikerül is, sajnos a kereskedelmi forgalomban kapható halgyógyszerek csak bizonyos "alapbetegségek" gyógyítására alkalmas. Magyarország legelismertebb halakkal foglalkozó állatorvosaival állunk kapcsolatban, így a helyszíni diagnosztikától a laborvizsgálaton keresztül a boncolásig mindenben tudunk segíteni kedves ügyfeleinknek, és természetesen a professzionális gyógyszerek beszerzését és alkalmazását is nyugodtan ránk bízhatja.

Ha lehet segíteni, mi biztosan megtaláljuk a módját!

OKTATÁS, KÉPZÉS ÉS TANÁCSADÁS

Sokan vannak, akik szívesen foglalkoznak akváriumukkal, de szakismeret híján minden igyekezetük ellenére nem tudják medencéjüket az optimális esztétikai szinten tartani.

Ez a probléma ihlette azt a szolgáltatást, amit mi csak úgy hívunk "karbantartási tanóra". Ez lényegében annyit tesz, hogy egy egyszeri kiszállás során a tulajdonossal közösen végezzük el a karbantartási műveleteket, és közben minden felmerülő kérdésre kimerítő választ adunk. Azért örvend ügyfeleink körében nagy népszerűségnek ez a szolgáltatás, mert így a helyszínen, kifejezetten a saját akváriumára vonatkozó szaktanácsokat kapja mindenki, és egyúttal ezeket a helyszínen demonstrálni is tudjuk, így nincsenek félreértések, csak gyönyörű akvárium és vidám halak.HOGY MŰKÖDIK?

KAPCSOLATFELVÉTEL

Telefonos megkeresésére azonnal, e-mailben történő érdeklődésre a lehető leghamarabb válaszolunk.

INGYENES FELMÉRÉS

Pontosan a megbeszélt időpontban érkezünk és ingyenes szakmai tanácsokkal segítjük álmai akváriumának megtervezését.

ÁRAJÁNLAT

Árajánlatunk minden szükséges elemet tartalmaz így nincsenek további rejtett költségek.

KIVITELEZÉS

Az Ön által megadott - akár hajnali vagy éjszakai – időpontban, felfordulás nélkül telepítjük a megrendelt akváriumot.

KAPCSOLAT