Akvárium
készítés, karbantartás és átalakítás

Miénk a munka – öné a dekoratív akvárium

Bízza ránk az otthoni vagy irodai akvárium megépítését és gondozását!

Egy szép akvárium remek dolog. Jó móka a gyereknek, dísze a lakásnak, elegánssá teszi az irodát és megnyugtató otthonosságot teremt a váróban, előtérben. De számos feladat is van vele, akadhatnak problémák és a folyamatos tisztítás is időt, energiát emészt fel. Levesszük az ön válláról a terhet, hogy csak a csodás vízi élettér élvezete maradjon.

Több mint másfél évtizedes tapasztalattal és az Év Akvaristája cím birtokában bátran mondhatjuk magunkról, hogy az akvárium építés és az akvárium karbantartás területén profinak számítunk. Elégedett ügyfeleinknél sokezer liternyi akvárium működik gondok és problémák nélkül.

További információk az elérhetőségek alatt

∙ Új akvárium tervezés és akvárium építés

Nincs tapasztalata vagy extrém igényei vannak?
Mi vállaljuk az ön igényeit maximálisan kielégítő és hosszútávon is fenntartható akvárium tervezés és kivitelezés feladatát.

Egy jól működő akvárium tervezése összetett feladat, melynek minden részlete fontos. Munkatársaink technikai rendszerektől a vízkémián át az etológia és a botanika területéig átfogó ismeretekkel állnak az ön rendelkezésére. Az általunk épített akváriumok mellé pedig kedvezményes karbantartás csomagot ajánlunk.

∙ Meglévő akvárium átalakítás és akvárium felújítás

Újabb, szebb vagy nagyobb akváriumot szeretne?
Mi megoldjuk a meglévő akvárium technikai felújítását valamint az új halak, állatvilág és növények szakértő telepítését.

Az akvárium átalakítás összetett folyamat. A technikai tervezés és kivitelezés mellett szükséges az állatvilág, növényvilág megfelelő kiválasztása és azok szakértő telepítése. Állunk rendelkezésére az akvárium áttervezésében, az új akvárium szakszerű felépítésében valamint a biológiai szempontból megfelelő telepítésben.

∙ Akvárium karbantartás és akvárium tisztítás

Nincs rá ideje vagy nem tudja hatékonyan elvégezni?
Mi vállaljuk az egyszeri vagy az időszakos rendszeres akvárium karbantartás feladatokat, akár kora reggeli vagy késő esti időpontokban is.

Az akvárium tisztítása, karbantartása, a vízcserék elvégzése, a szűrők tisztítása és az egyéb rendszeres feladatok létszükségesek az akvárium fenntartásához. Állunk rendelkezésére a takarítás és karbantartás elvégzésében. Eseti megbízás vagy rendszeres karbantartási csomag keretében.

∙ Akvárium probléma megoldás és akvárium hibaelhárítás

Túlzott algásodás, technikai hiba vagy esetleg halbetegség?
Mi állunk rendelkezésére az akvárium gondok megoldásában, legyen szó technikai vagy biológiai problémáról.

A legnagyobb gondossággal összeállított akvárium esetén is lehet probléma, ami azonnali beavatkozást igényel. Munkatársaink rendelkeznek minden olyan tudással ami a problémák megoldásához szükséges. Akár sürgősségi kiszállással is.

KAPCSOLAT